måndag

känner mig lite slö idag , har jobbat inatt så är lite som en zombie ! har kollat runt lite på klockor , vill ju ha mig en ny typ en sådan här .. ska vara med lite pärlor på ! :) men får se . . som alltid ser jag fram emot helgen :)

Fredag

Då var det fredag igen , veckorna går alldeles för fort Har iallafall spenderat veckan med Ebba och Nicklas underbar Vecka :) nu flyttar han hem igen , för oliver kommer idag !

Dom var här förut och oliver är allt för rolig , han ska iallafall hjälpa mig bli bandy proffs :) får se hur det går !

Har varit på jul auktion i kyrkan nu ikväll med pappa , ebba och farmor ! Jag vann inget i år på lotteriet ! Men pappa och farmor dock .

Har precis kommit hem , Ebba ska snart hoppa i säng ! Och jag ska vänta på att älsklingen ska ringa , dom har borta match idag i Karlstad , så kan bli sent ! Känner redan nu att jag vill gå och lägga mig .

Just det ! Imorgon ska vi ( jag , Nicklas , Ebba , och oliver ) till mamma , broder Daniel med familj är där och även broder Niklas ! Ska bli så roligt att träffa dom alla ! :) kommer bli en bra helg detta , fast man får sova själv !


Fredag !

Då var det fredag och jag blir sambo igen :) så underbart ! Blir dock jobb för mig under helgen , lördag och söndag ! Men jag behöver pengarna ! Ikväll hoppas jag det kommer folk hem hit , har bjudit en del men har fått så många kanske , så får se vilka som dyker upp !

Och har fått pengar så det ska stor handlas har jag tänkt , och även hinna med ett pass på gymmet ! Känns som det kommer bli en bra dag :)


!!!!

fan ! hade skrivit ett jätte långt inlägg och så försvann det !!!

???

Idag är det bara en sådan där dag jag bara skulle vilja gömma mig under kudden, spela hög musik inte dra upp rullgardinen !! får ju bara sådana dagar ibland , innan jag träffade nicke var det oftare , hatar att vara själv (samtidigt som jag behöver vara själv med ibland ) och nu är det bara så jobbigt , denna veckan han inte är här ! ne nu ska jag lägga mig tror jag , med hörlurarna i !

"singel "

japp då var man "singel" i en vecka nu då , älskling flyttar hem igen , oliver är hemma nu i en vecka ! så då får jag sova själv , tråkigt när man är van att knö . en sak är lite konstig , jag har aldrig tyckt om att knö , jag ska ha min sida i sängen , helst eget täcke med , men nu ligger vi och knör i en 90 säng ,och när han inte är här , så kan jag inte sova . annars idag så var vi och fikade med lina och tuva på XO :) sen hämtade vi oliver från skolan , handlade lite , och sen hämtade ebba ! så blev det lite matlagning . nu ska det snart bli en sväng till ishallen , match igen :) känns som jag jämt är där nu ! haha

Lyckad fest !

Måste ju börja med att tacka lina och Danne för en super trevlig fest i lördags, många skratt och roligt utklädda ! Idag har jag varit hos pappa och ätit smörgås tårta Eftersom han fyller pr idag :) så grattis pappsen . så nu ska jag hoppa in i duschen och tända lite ljus och vänta på älsklingen som jobbar just nu . Ha en bra kväll !


RSS 2.0