Fy fan !

Går magsjuka på jobbet , jag slutade jobba på fredagen kl 2 , och såg fram emot min första lediga helg på hela januari ! Plus att vi var barnlediga oxå .

Trodde att jag hade klarat mig , men idag och såklart när vi var på Ikea så började jag spy , och har hållit på hela dagen . Så nu väntar jag bara på att tre kronor ska laddas färdigt så jag kan gå in och lägga mig , och hoppas på en lugn natt !

Tufft att vara gravid med magsjuka plus en 4 åring som inte är på humör !

Blä !!!


Lovely !!

Är väldigt skönt när man är ledig eller jobbar kvällen , då hinner man med härlig morgon promenad när man lämnat Ebba på dagis ! En timme igår , och 45 min idag :)

Har ju gått in i vecka 18 nu , så snart halvvägs ! Denna graviditeten har gått så mycket snabbare än med Ebba , men man har vell så mycket att göra hela dagarna , så man hinner inte tänka så mycket ! Men längtar otroligt mycket , ska bli underbart att bli mamma igen <3


Tråk !

Känner mig inte på något bra humör , tråkiga saker som händer igen ! Mammas cancer har kommit tillbaka , så nu har hon börjat med cellgifter igen , vi var och hälsade på henne i onsdags och hon har rakat av sig håret ! Så lite konstigt var det att se henne , Ebba var lite rädd , konstigt att se henne utan håret !

Det är inte rätt , hon är bara 51 år !!


RSS 2.0