Gravid . Fördel.Nackdel ??

Att vara gravid är verkligen bland det mysigaste som finns , vetskapen att man har skapat något så vackert ihop
men det har som sagt sina för och nackdelar ! 
 
Alla krämper , ont i fötter , allt man gör känns tungt , att gå upp i vikt , att man känner sig som den tjockaste och fulaste i världen , inga kläder som passar längre . ibland känns man som en fånge i sitt egna hem !!
 
vill inget hellre än att komma ut , få på sig fina kläder , klippa mig , bli lite överraskad ! en helg på hotell ut och äta mat !
 
just nu orkar jag inget mera ! depp perioden är i gång . .
inget man gör duger känns det som ,och bara skit på jobbet !
 
vill ha hit våren på riktigt , bort med snön , ge mig lite vårkänslor , så kanske man blir piggare !!
 
usch och blä !

Verkligen vår ute !!

känns verkligen som våren är här nu , dock massa snö kvar !!
ikväll blir det jobb igen , ska bli skönt ! och imorgon är det dags för näl , verkar som det blir ronden ( om det inte finns någon snäll själ som vill med , hade ju tänkt att shoppa lite oxå )
 
har iallafall fått godkänt att gå hem två månader innan bebis kommer , och det ska bli så otroligt skönt , så 18 april gör jag min sista dag ! vilket känns väldigt bra , eftersom det är så otroligt rörigt på jobbet nu , så är det inte ens roligt att gå dit längre !
 
vi var ju på ikea i söndags och köpte lite smått och gott , så nu börjar köket komma iordning oxå :)
bara sovrummet kvar lite nya gardiner , tavlor , kuddar och annat pyssel ! är så mkt roligare att fixa iordning hemma !
 
ska försöka få mig en klipptid , är så trött på mitt hår , och att bara bli tjockare ! men det kommer ju ut något gott av det , längtar så tills bebis kommer ! just nu känns det som en evighet , men kommer gå så fort ! snart är det juni :)
 
 
hahah hittade en gammal bild på ebba , och systrarna Dahlberg !
 

Usch och fy !

Mår verkligen skit , har sovit fram till nu och klockan är 2 , bara väntar på att Nicke ska komma hem :) har varit så tomt . Inte roligt att sova helt själv !

Blev inget jobb för mig idag och imorgon , var lite fundersam in i det sista igårkväll , men var allt tur jag var hemma ! Skulle inte ha orkat , har så ont i lungorna , speciellt när jag hostar , och huvudvärk ! Blä vill inte vara sjuk !

Fick ett sms av Nicke nu , dom är försenade , åker buss från Karlstad nu ! Längtar !!


Då var det min tur !

Vaknade utan röst imorse , men Ebba har varit feber fri idag :) ett steg framåt iallafall , bara hosta och snorig näsa kvar !

Får orka med ett kvälls pass ändå. Och så får det bli att vabba imorgon , första gången ! Har en unge som aldrig är sjuk , så det blir så konstigt när det väl händer !


Sjuk

Inatt kom Ebba in till oss vid 2 tiden och var väldigt ledsen , och väldigt varm då tog en temp som visade 39,9 så lite Alvedon på det !

Så nu ligger hon och sover i soffan !


Utsliten

Nu börjar allt det bli tungt och jobbigt , usch , ont i fötterna och trött ! Har nog jobbat lite för mycket förra veckan oxå !

Kl är nu halv 8. Och jag vill gå och lägga mig ! Tur jag är ledig imorgon och kan vila mig en dag till! Sen börjar jag kl 4 på torsdag :)

Annars så har jag påsk pyntat lite idag, och umgåtts med Louise och Freja :)

Vill fortfarande till Ikea !! Handla lite grejer !


Operation sovrum !

Nu har jag fixat och donat i vardagsrummet , köpt nya gardiner och även sådana här fina texter att ha på väggen , är inte riktigt färdigt , men är super nöjd än så länge :)

Så nu vill jag gå vidare till sovrummet , fixa och greja ! Vill till Karlstad och shoppa , är ledig imorgon så om någon är ledig och sugen , så hör av er !! :)

Idag var vi hos barnmorskan , och allt såg fint ut :) bebisen låg lite under kurvan , men det gjorde Ebba med ! Längtar så tills det är dags !


Oriflame !

Idag har jag haft oriflame party hemma :) shoppade en del roligt , så det var mkt lyckat !

En trevlig förmiddag med goda vänner !

Nu har Ebba kommit hem igen , och det är full fart , får se om vi slår till med pizza ikväll , och laddat ner några Falk filmer :) även fast vi redan sett dom ! Men dom går att se på många gånger om !


Så glad

Har varit väldigt rörigt på jobbet nu efter vi fått ny chef , inget som stämmer ! Och jag har varit väldigt irriterad för vikarier utan utbildning gått före en annan , plus att vikarier från åmålsgården oxå går före !

Och måste säga att personalen är helt underbar som har stått bakom mig hela tiden , och idag hade dom pratat med chefen om detta ! Så nu börjar jag på ett vikariat :) sista månaden innan jag går hem och väntar på bebisen !

Underbart !


Rastlös

Gud så rastlös jag är !!! Så idag tog jag med Ebba på tåget till Karlstad !

Stora frågan är hur ska jag orka gå hemma två månader innan bebis kommer ??


Ute dag i solen !

Haft en väldigt mysig ute dag i solen med grillning :)

Fick faktiskt med mig Nicke ut och grilla , så vi packade kyl väskan och barnen och begav oss mot vattentornet

Fick med oss lina , tuva , Marie , mira och Jonas ! Skönt att vara i friska luften och barnen fick härja av sig lite !


RSS 2.0