Nu äntligen !

Har beställt mig en tränings maskin , har funderat på det länge ! Men nu så slog jag till :) fick ju tillbaka från skatten och så ska bebis kilona bort sen :)

Så jag unnade mig denna :)


Nu jävlar !

Snart går vi in i månad juni, som vi har längtat så efter :) och är fortfarande väldigt pigg , har bara gått upp tio kilo så jag är nöjd !

Så idag har jag hunnit med mycket , först en promenad imorse på ca 3 km och nu på kvällen blev det en cykel tur på 7 km :) är nöjd iallafall !

Idag kom mamma hem från Grekland oxå , hoppas hon ringer sen när hon är hemma och så !

Ne nu får det snart bli kvällen !


Fredag !

Fredags myset började med en tur till badhuset för mig och Ebba , träna att hoppa från kanten och försökte på lite sim !

Sen satt vi ute hela eftermiddagen , fick tom färg i ansiktet ! Det blev rena släkt träffen där ute , Haglund var där , och så kom pappa , Ulrika och sen Lisbeth och Krister ! Men var trevligt :)

Längtar tills gräset växt upp där nere , så vi kan ställa ut möbler och sitta i solen och glassa :) vi har ju bara förmiddags sol på balkongen ! Skönt att kunna sitta ute på kvällarna med !

Tillbax till fredags myset , godis och lets Dance med gumman :)


Snart !

Kan tiden bara gå snabbt nu , orkar inte så mkt mera nu , vissa dagar orkar jag inte ens resa mig upp och gå på toa !

Kan inte sova längre , om jag ligger på rygg så svimmar jag nästan , ( gjorde det på ultraljudet ) tydligen så trycker bebis på kropps pulsådern så blodet stannar , kan alltså bara ligga på sidan och det gör ont ! Så får palla upp kuddar !

Så är lite Depp ! Vill kunna sova , vill kunna röra mig och sitta bekvämt !

Vill påbörja mitt nya projekt :) vill måla min byrå, och sängram :) få det lite fint i sovrummet ! Weii


vecka 35

Nu går det undan , bara 5 veckor kvar nu :) och allt är fixat , bilstol har vi fått , bebiskläder tvättade :) nu saknas bara bebis !
 
idag har jag och ebba varit och storhandlat , fick med mig allt på cyckeln det var en lång och jobbig promenad hem , men det fixade sig ! har också hunnit med och städat , kört lite tvättmaskiner och diskmaskiner , HUR klarade man sig förut utan diskmaskin och tvättmaskin i källaren ! jaja
 
imorgon är det dags för dagis igen , nu har hon ju inte varit där sedan i onsdags , så hon längtar en del !
 
ne nu är det dags för att vila , mina fötter orkar visst inte med en långpromenad och städning på samma dag , gud vad jag längtar tills bebisen är ute ..
 
 

Not My Day ..

Dagen har varit skit sen jag vaknade ! Så idag jävla SKIT söndag , och jag som brukar älska söndagar !


Japp

Veckorna bara flyger iväg , trodde inte det ! Men det finns alltid något att göra här hemma ..

Imorgon kommer Monica och barnen och hälsar på , Lollo och Malin kanske skulle komma förbi , så det blir många barn hemma ! Men det är härligt :)

Näl besök idag ! Och det gick bra , mkt prat om förlossning , så nu känns det nära :) har en nervös gubbe här hemma nu ! :)


Ny vecka !

Måndag morgon och vad ska man hitta på idag , vädret är ju inte det bästa !
Får nog bli lite storstädning . Och måste handla mat , hade ju hoppats på lite sol så vi kunde gå till lekparken !


Lördag!

Lördag morgon , skönt att få sova länge , har ju inget att göra på dagarna men på helgerna är det inga barn som ska till skolan/dagis ! Och denna helgen är vi barnledigs .

Vill ta mig en tur till Karlstad idag och köpa det sista till bebisen :) går in i vecka 34 till veckan , så endast 6 veckor kvar nu ! Längtar !!!

Den 18 maj är det ju Eurovision , och den nörd som jag är, tänkte jag ha hit lite folk , så ni goda vänner som läser detta är mkt välkomna hit :)


RSS 2.0