Börjar bli trångt !

Går in i vecka 24 nu och det börjar bli trångt i mina byxor , eftersom jag ska till läkaren i Uddevalla idag , får det bli lite shopping :)


Längtar !!

Nu mer än vanligt längtar jag tills det är dags för bebisen att komma , speciellt oxå för idag är det sagt att Louises bebis ska komma !

Ska bli så underbart att få hålla sin bebis , och framför allt ska det bli underbart när sommaren kommer


En liten Ebba !


Alla hjärtans dag !

Började dagen med att lämna Ebba på dagis , sen gick jag till konditoriet och köpte färdiga frallor och varsitt hjärta ! Och överraskade Nicke med frukost :)

Det behövs inte mycket för att göra någon glad , och på alla hjärtans dag ska det vara lite extra !

Sen kom allt älsklingen med en ask gelehallon ! Så idag har det allt varit en riktig mysdag !

Snart ska Ebba till morfar och jag ska iväg till xo och äta med några från jobbet , ska tacka av en som slutat ! Sen hoppas jag på mera mys ikväll när älsklingen kommer från jobbet !

Ha en bra dag alla nära och kära <3


Mys söndag !

Dagen började riktigt bra , älskling kom med frukost på sängen :) sen ska vi ta en långpromenad ! Och ikväll kommer Ebba igen ! Är så tomt när inte barnen är här ..


Fryser och dålig start på dagen !

Idag är det onsdag och Näl besök som gäller , fick bli bussen idag ! Som för övrigt var sen imorse , men kom i tid ändå eftersom jag var den enda som var med , så blev det inga stopp i Mellerud och Vänersborg ! Och såklart krånglade maskinen så vi kunde inte ladda ner några värden , så detta besöket var meningslöst ! Så tog ca 3 min att prata med läkaren !

Så nu är det bara att vänta på bussen igen , som kommer om två timmar ! Suck !!!

Kan det bli sommar snart så jag slipper åka hit jämt !


RSS 2.0