Onsdag

Ser fram emot resten av veckan :) bara roliga saker som ska hända ! Längtar tom att gå och jobba på fredag :)


:)

Inatt ska jag få sova bredvid min älskling :) känns som en evighet !


Nice

Ikväll fick jag fin besök , Grottis kom en sväng ! Många minnen att prata om , Gud vad vi skrattat :) tiden bara flög iväg !

Dags att mysa ner mig i soffan !


Söndag

Dagen började med lite pulka åkning för mig och Ebba , sen kom allt älskling och oliver :) lite lunch och vila blev det en sväng till fader och pratade lite ! Så denna dagen gick fort över !

Trött som bara den är jag ! Blir en tidig kväll .

Har lite planer om helgen , får se vad det blir !


Fy fan !

Har nog aldrig varit så rädd som jag blev förut på badhuset , vi sitter i den lilla bassängen och Ebba går iväg , jag tror hon ska hämta någon flyt grej , plötsligt går hon upp i vatten ruschbanan , jag skriker och springer efter henne , men hon hör inte , jag slänger mig i vattnet för att försöka ta emot henne ! Hon kommer åkandes i världens fart och hamnar under vattnet !! Hinner precis få upp henne , en chokad och ledsen Ebba ! Men efter en stund vill hon åka igen !!

Fy fan vad rädd jag var ! Känner mig fortfarande lite skakis ..


Lördag

Igår var vi och kollade på när älskling spelade match , hade inte tänkt gått först ! Inte roligt att gå själv ! Men så hörde Britta av sig , så vi gick dit ! Och dom vann stort 26-1 så grattis !

Idag blir det badhuset ! Skönt att få " leka av sig " och sitta i den varma bastun !

Tjo !


Fredag

Fy fan vilken tråkig dag !

Trött jag blir på folk som aldrig kan höra av sig ..

Ikväll blir det lite vin:)
Ska nog höra med Björn om han har någon tid för tatuering , så himla sugen nu !!

Och kallt är det , fryser fötterna av mig !


Blä!

. . . .


Så stolt !

Är så stolt över Ebba :) hon är både napp , välling och blöjfri innan 4 års dagen ! Och vagnen använder vi aldrig längre , så duktigt på att gå överallt .

Min Gumma det <3


Måndag !

Ny vecka igen känns bra , förutom att jag inte har något jobb denna veckan ! Lite panik känsla faktiskt , snart kommer iallafall barnbidraget , det är väl behövligt januari har varit fruktansvärt !! Jädra jul och nyår , har tagit alldeles för mycket pengar från sparkontot !

Och ser fram emot våren så inte elräkningen blir så dyr !

Vi var en sväng på auktions kammaren förut , många möbler som jag vill ha ju :) tur pappa äger det !

Ne inget roligt att skriva om känner jag ! Bjuder på en bild av mig och bäste kusin Mattias från i lördags .


Torsdag kväll

Ikväll kommer älskling hit ( äntligen ) så börjar våran barnlediga helg ihop ! Känns bra nu när jag knappt sett han på hela veckan !


Usch !

Kände direkt när jag vaknade att detta kommer bli en dålig dag !! Dålig känsla som hänger över mig !!


Lovely !

Underbart väder ! Älskar när det snöar stora flingor :) får bli en promenad !


Måndag morgon

fick sova ut idag , och det kändes så skönt ! jag och ebba har hunnit med att duscha , äta frukost och städa undan lite ! idag händer det nog inte så jätte mycket , ska ner till stan iallafall och hämta ut det som jag beställt på apoteket och lämna in fullmakterna som jag och älskling fixat , så vi kan hämta ut åt varandra på apoteket ! måste nog lämna in min klocka igen !! blir så trött .. fick ju en klocka av älskling på jul , och den lämnade jag in förra veckan för att förminska armbandet och nytt bateri eftersom den inte funkade , sen när jag hämtade den så funkade den i tio min !! så stannade den igen , så något fel är det ju ! ska börja mitt nya liv nu :) försöka komma till gymmet oftare , och mindre socker ! nu ska det bli ordning på min diabetes !

Hur ?

Hur kan jag ha sådan tur att träffa Nicke ?! Är iallafall väldig glad att jag gjort det .

Älskar Dig Nicklas Nätth <3


Lördag !

Har precis haft oliver och älskling här på lite mat ! Dom spenderar helgen på ishallen , så minsta lilla lucka att ses uppskattas ! Och så åker dom tidigt till Forshaga imorgon , blir borta hela dagen antagligen !

Jag och Ebba sitter och kollar på gladiatorerna och äter ostbågar ! Blir nog en tidig kväll , och hoppas Ebba sover länge imorgon !


Nytt år :)

Japp då var det 2012 , för att sammanfatta det förra året då var det nog väldigt bra , träffade ju min Nicke :) och ser fram emot 2012 med honom !

Och på nyår var vi hos lina och Danne , hur trevligt som helst :) tre rätters och allt ! Har nog inte skrattat så mycket på länge !

Och igår började jag och Nicke flytta om i min lägenhet , det blev vell sådär , får nog flytta tillbaka , det finns ju inte så många sätt att ha det i min trånga lägenhet !

Imorgon kommer Lisa och grabbarna och Britta och Arvid på fika :) ska bli roligt :) längesedan vi träffades nu !


RSS 2.0