Borta bra , men hemma bäst !

Då har man kommit hem från en helg i Jönköping , vi var lite barnvakt åt mina två brorsBarn ! Och är inte riktigt van detta med att få dom i säng , och vakna tidigt !

Eftersom Ebba lägger sig själv , och sover länge på morgonen ! Men nu är vi hemma , och det är skönt att vara hos grabbarna igen :)

Fyndade lite på Ikea , och har köpt lite plantor , så imorgon vill jag köpa lite krukor och jord , och plantera ! Blev jordgubbsplantor och smultron :) blir gott det !

Har äntligen fått upp gardinen i trappen , är ju ca 2 m dit upp , och lite tavlor ! Så börjar bli så hem trevligt nu :)

Ny vecka imorgon då , och då ska det bli fika med Marie och lina , och äntligen träffa Malin och Julia :) och Lollo och Freja såklart ! Blir nog en bra vecka :)


Nu får det vara bra !!

Orkar inte mera nu !! Ska det vara så här nu den sista tiden ?? Har dåligt samvete för ebbas skull , hur roligt är det att ha en mamma som bara ligger ? Och så kommer vi missa hennes gympa idag igen ! Och det ger mig så dåligt samvete !


krasslig ( igen)

När jag vaknade igår så kände jag mig inte riktigt hundra , slö och en konstig känsla i kroppen ! spydde några gånger men blev inte bättre .
 
har ju varit trög i magen en längre tid ( ännu ett av graviditetens "härliga" biverkningar ) så jag antar att det var därför jag spydde , för magen inte funkar som den ska , och imorse så kom allt magen igång , så nu vågar jag inte gå utanför dörren :)
 
men vill gärna att detta ska vara över nu , att det kan vara sådan skillnad på olika graviditeterna , med ebba kände jag aldrig av något , aldrig mådde dåligt , kunde jobba till dagen innan ! den här gången är det totalt olika , har nog fått alla besvär som finns .
det som skulle bli så skönt att få sluta jobba , men hittills har jag bara fått vara hemma med sjukdommar !
 
ne nu får det vara slut på klagingen !
 
i lördags hade jag iallafall marie och lina här hemma , en tjejMys och skvaller kväll , mer av det behövs :)

Redan uttråkad !

Idag är det två månader till bebis ska komma , börjar faktiskt känna lite panik ! Eller inte panik , men vill få färdigt allt ! Kan ju faktiskt komma tidigare ..

Har nu slutat att jobba , och är redan uttråkad :) kan vell vara att jag varit hemma med en sjuk Ebba hela veckan , och inte kunnat göra så mycket !

Hoppas på en bättre vecka till veckan ! Nu har ju Malin och lilla Julia kommit hem oxå ! Så nu ska det gosas !

Längtar efter dig bebis <3


Usch !

Har en feber sjuk Ebba här, har iallafall varit på balder , ca 3 timmar tog det ! Fruktansvärt !!

Och det dom kom fram till var att hon inte har urinvägs infektion ! Utan ett virus , och nu låg febern på 40 ! Hon har haft feber frossa och yrat en del , har nu slocknat i våran säng , är ganska så kallt inne hos oss , så det var nog skönt !

Usch man känner sig så hjälplös när ens barn är sjuka ! Speciellt när dom fortfarande är så små och inte riktigt förstår själva !


Åh

Ibland önskar jag att männen kunde få känna på hur det är att vara gravida .

Fick ju som sagt lite order om att ta det lungt nu , men när man lägger sig i soffan och ska vila så får man dåligt samvete , för då är man lat !

Männen skulle inte klara av en dag utav detta , svullna ben , förstoppad , illamående , inte kunna sitta bekvämt ! Bli andfådd bara att gå till toaletten , plus detta så ska man orka jobba plus att ta hand om barn !
Har nu tre arbetsdagar kvar till veckan , och sen tänker jag VILA med gott samvete !


Dag 2

Dag 2 på Näl , blir lite kortare dag tack och lov ! Besöket hos barnmorskan var bra , allt såg bra ut , förra gången var ju bebisen lite under snittet , nu låg det normalt ca 1700 väger bebis nu !

Fick lite order att ta det lungt, hade lite förvärkar i måndags. Så det är bra att jag bara har tre arbetsdagar kvar ! Så då ska det förberedas det sista innan bebis kommer , vagnen är klar , hoppas vi kan hämta hem sängen snart oxå , vi skulle få låna av Marie :)

Jupp snart går bussen hem igen , och så blir det cirkus ikväll :) alltid roligt att göra något som Ebba ser fram emot. Och se hennes reaktion ! Är nog hästarna som lockar mest :)


Lycklig <3

Var precis ute på en promenad i skogen här på Näl ! Och tänkte att nu är det ju bara 10 veckor kvar tills bebisen kommer, och att vi kanske går just precis denna rundan då för att få igång värkarna !!

Är så himla lycklig , och är otroligt glad att jag träffade Nicke , tänk så mycket bra saker som hänt sedan jag träffade honom ! Nu sitter jag här höggravid och galet kär i min gubbe :) livet kan inte bli bättre !


Härlig morgon, eller INTE !

Klockan är kvart över 6 , och jag sitter på ronden på väg till Näl för en hel dag ! Fy fan , och så ska man hit imorgon igen !

Har iallafall med mig ett par på bussen , inte dom roligaste kanske , en utländsk kvinna som inte kan ett enda ord svenska , som har med sig ett barn , som för övrigt bara har på sig en vår jacka ( som inte är knäppt) och det är minus grader ute !! Och hennes så kallade tolk , en gubbe som bara skriker och ser ut att tillhöra ett äldreboende ! Som sagt trevlig resa till mig .

Ska försöka sova lite. Men förstår att det blir svårt med dessa bakom mig ! Blä .. God morgon !


Åh vilken klåda !

Blir tokig snart , har världens klåda på mage och bröst !!! Åhh

Har iallafall avslutat ett kvällspass , och imorgon gör jag 8-14 skönt med ett kort pass innan ledig helg !

Två veckor kvar att jobba ! Jag RÄKNAR ner ! Underbart ska det bli !!
Har ont i hela kroppen , så ska bli mkt skönt detta !

Ne nu ska jag försöka sova ! Trött som aset !


RSS 2.0