skit oxå

chefen ringde mig imorse och frågade om jag kunde jobba, trodde jag skue hinna fixa någon barnvakt, men icke så det blev inget jobb för mig :( och behövde verkigen dom timmarna ! så nu bev jag fakriskt ite besviken ..  men ikväll kommer daniel med famij hem över helgen , så det ska bi roigt att träffa dom längesedan nu , ser även fram emot black jack  imorgon kväll , trevligt sällllskap med lite vin : )  igår kväll fick jag planterat mina jordgubbar och smultron, fast när jag började gräva i landet  så var det ju massa maskar och äckliga kryp så jag lade ner den tanken och tog blomlåder istället ! haha sen kom marika och som vanligt hade hon med sig presenter till ebba, en jätte söt klänning och sommar skor, skorna tyckte hon inte om var lite rädd rör dom :) och så fick hon en hink och spade och en vattenkanna, så nu ka vi gräva i sandlådan ! men iallafall så blev det mkt prat och kvällsmat ! får vell se vad jag och ebba hittar på ikväll , får vell åka till pappa kanske ! jaja nu får jag greja med lite saker innan ebba vaknar till ..

vilodag

idag har det bara varit en riktig latdag, skönt det med ! imorgon ska ebba få en spruta , så sen är det bara en kvar av den sorten! sen ska jag äntligen betala tandläkaren ! och vi blir vell kvar på sopplunchen när vi ändå e på familjecentralen ! och sen äntligen ska det planteras jordgubbar och smultron ! ha en god kväll för nu blir det snart sängen !


helgen som har gått

ja ska man försöka sammanfatta detta ganska så kort då ! fick iallafall skjuts av lina och annica i lördags till mamma, dom skulle jobba i mellerud så det passade ju som handen i hansken :) åkte även med dom hem på söndagen ! mamma och jag och ebbis hade en super dag på marknaden i ed ,  stannade till på simons grav på hemvägen , han fick lite bommor ! gud va jag saknar honom , tänker på honom då och då !  Finaste simon                                                                     sen bev det såklart lite grillning och ett par glas röd vin till kvällen sen !   så tack mamma för en underbar helg , men sen direkt bärde det av till bengtsfors fick skjuts av emma och johannes som skulle till åmål och handla, så grillning blev det igen fast med putte monica och johannes emma , och såklart med tindra , elsa och ebbis ! så  idag har vi varit på öpnna förskolan i bengtsfors , grillade lite korv och myste med barnen !  har varit en trevig helg men är glad att jag är hemma nu, har saknat min säng :)  så morgondagen ska jag plantera mina jordgubbar och smultron som jag köpt , och hoppas man får marika på besök ! måste även betala tanddoktorn och hämta ut ebbas spruta som hon ska få på onsdag ! nu blir det ostbollar och dricka i soffan till cityakuten !                                                        

jobbat lite idag

har hjälpt pappa och städat ur farmors hus som han har köpt ! gott att greja lite på dagarna, inte bara sitta hemma så ebbisen var hos flipper under dagen , men nu sussar hon så gott på sin 10 månaders dag ! imorgon liftar vi med linus och annica till mellerud så ska vi spendera lördagen hos mamma , skönt att bara sitta och prata framför grillen ! så ses på söndag igen ! :)   åh just det.. marika is back in town :)  så hon ville leka med Ebba och det e såklart hon ska få !    
min vän dammsugaren Henry
nu var nyss min prinsessa matilda här , hon hade lärt sig cyckla idag och ville visa det ! så duktig : )   

Vunderbart

idag har man varit ute i vår vädret nästan hea dagen, jätte skönt ! emma, esa och monica, tindra kom ti åmå så det bev unch i parken och massa prat, så kom ina dit hon fick ju åka hem från jobbet , eftersom hennes tand krångat så hon fick ti tandäkaren ! så hon spenderade dagen med oss! såkrt bev det fika sen, köpte med ite gott från ica : ) så ungarna fick verkigen eka av sig idag, ebba somnade tidigare än vanigt, en trött och svettig ebba ! och äntigen fick jag hjäp att bära ner min tvbänk och och crosstrainer ti förådet så nu het pötsigt har jag en jätte stor ha :)  jäva dator som ni märker går det inte ens att kopiera in den bokstav som inte funkar, så ni får ista ut viken bokstav som inte funkar!     imorgon bir det jobb för mig ! ska jobba för pappa .. så det bir skönt , sen åsensbruk på ördag ti söndag! träffa mammsen och gå på eds marknaden ! mmm mnu ska jag SOVA trött som en idiot !                                                                                    en ebbis i vårsoen :)

nyfiken i en strut !

ja ni mina kära läsare, inatt skulle jag lägga ut linas hörlurar i brevlådan, så skulle hon hämta dom innan bussen ! men tycker så synd om dom på jobbet, så jag hade skrivit ett brev och riskakor och choklad fick dom med sig :) så det var nog väldigt uppskattat, och jag skulle få en present imorgon i min postlåda ! så det ska bi spännande att se vad dom hittat på mina Girls :) :) ♥    NU bir det greys anatomy  Åhhh veckans höjdpunkt !  imorgon bir det nog fika med mailn och klämma lite på hennes bebismage :) Mys ...

sötnosen

NU har min gumma badat :) alltid lika glad   


Hmmmm

                                                                               Ännu ett rackartyg från den lille :)alla kläder ska ut från garderoben ...

Gud va tröttttt....

imorse var jag något fruktansvärt trött  ! och är det fortfarande .. men ebba är sålkart piggein, kan inte förstå hur trött ,man kan vara , igår somnade ebba vid hav 12,30 och då gick jag in och vilade middag och vi sov till14,30 hur gott som helst, men var ilte borta då när man vaknade till !  och så bev det en promenad till euro cash och handade ilte mat ! :) gott att komma ut !idag måste jag ner till stan och köpa gröt till lill skiten , och fika till imorgon när mina mammor kommer på fika ! :) undra vad man ska bjuda på ? Hmmm  öjj lina och marie fick ni mitt brev imorse ? :)  nu bir det dusch och mys med ebbis ! för övrigt såg det ut så här imorse i badrummet när jag gick upp,en liten råtta med namn ebba varit i farten  
   

Då var helgen över

hade jätte trevigt hos monica och putte :) lite grillning och prat ! sen bev det såkart hc , var inte så mycket fok som jag trodde det skulle vara men ! hade lite övernattnings gäster , Monica, putte, fredrik, och jimmy ! säger bara stackars putte som deckade, det skulle han inte gjort slutresultatet bev ett rakat ben, ena armhålan och på bröstet ! :) haha   jag och ebba var på kalas igår kväll mkt trevigt ! rasmus som fyllde år ! idag vet jag inte vad det blir, har ju äntlign fått pengar så ska handla mig ilte mat ! och betala tanddoktorn ! på onsdag kommer isa och britta hit på ite fika och prat , och så ungarna får eka av sig ite :)  måste ju bara berätta att ina och jag kommer bi grannar inom kort :) fan va roigt !                                                                              stackars putte :) även jag fick mig en extra rakning på benet ! :) 

UJ UJ

kan ju säga att det känns att jag inte jobbat på över ett år, vad trött jag är i kroppen ! men men ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, marie ska ju vara med henke och lina med danne , men hoppas dom kommer hit istället eller så vi kan promenera lite :) imorgon ser jag fram emt grillfesten hos monica och putte, sen hc !  måste säga att jag bev jagad av en humla inne hos mig, jag var på balkongen och den flög in, jävlar va rädd jag blev det är i sådana här lägen man ska ha en redig Karl, för jag vågar fan inte vara i samma rum som massa kryp  :) :)  jaja ha en trevig fredags kväll , får se vad som händer hos mig !                                                                                                                               


säger bara fy fan !

skulle aldrig gått till tandläkaren, hade såklart fem hål !!!!! har faktiskt inte haft några när jag varit där dom senaste gångerna ! men det var ingen bra start på dagen, och inga hörlurar har jag heller !! ingen jävla musik längre ! Grrrr..
får vell hoppas det går bra på jobbet iallafall !
och grillfest på lördag , kommer bli gott det :)  får se vart det blir bara ! hoppas hos monica och putte :)
ne nu blir det fika på stan  , med marie och linn !

är hos marie nu , så jag har en dator som funkar för en gångs skull ! :)




talk to you later !

Grymmast´s Dag


japp idag fyller jonte år ! så grattis ska skicka iväg ett sms nu !   ska snart bege mig mot stan, ska lämna Ebbis till flipper och sen ska jag till tanddoktorn :( Usch e verkigen jätte nervös ! hatar att gå dit ! sen bir det att träffa marie ,lina innan jag börjar jobbet kl 4 ! som jag oxå är vädigt nervös för ! Oj viken dag detta kommer bi ! :) nu ska jag gosa lite med Ebbisen innan hon försvinner för hegen !      
                                                                                  HA en bra dag i värmen :)

mamma träff

ja idag ska jag träffa britta och lisa och deras grabbar :) ska bli trevigt ..  sen bir det nog fika med marie , och ina !  och tror inte jag kommer få så mkt sömn inatt, kommer vara så nervös , ska ju jobba imorgon för första gången på över ett år, ny avdening och nya boende ! så Adofsberg Here I Come :)                                                                                                                             Arbetsskjortan är  Redo !

taco mys

ja idag har mariee och ouise varit här, och dom köpte med sig tacos mums ! tack tjejer :) ska snart åka ti kasenberg ti yvonne och sören , mkt trevigt ! ne nu ska vi dra ! ha det gott !                                                                               

Nervös

börjar bli lite nervös nu, ska jobba för första gången på snart ett år på torsdad och fredag ! så det ska bi skoj !  på ördag e det ju marknaden , den kan kvitta för mig, men det bir nog grill fest med tjejerna :) sen HC ! så det ser jag framemot !  för övrigt så jag har jag städat idag, dammtorkat som adrig förr ! tvättar gör jag med, och ska stäa ner massa ådor i förrådet ! och så ska ouise komma och häsa på oss idag, får bjuda på ite mat !                                                                                                                                                                                  Jag saknar mitt ånga hår ! hoppas det växer snabbt :)

OJOJ

va skönt att få städat ite ! har dammsugit och skurat ! och ebba har hunnit med att få ett bad, hon tyckte det var ika roigt som vanigt ! mamma och leffe sov ju här i fredags, så mamma hade varit snäll och rensat mitt avopp i tvättstäet i badrummet, var ju stopp där ! så då sapp grottan komma och hjäpa mig :) hahah för övrigt så hade jag ett bra samta inatt , det var verkigen på tiden ! så nu har vi rett ut en del ! Me and Mr M  mmm funderar på att dra mig mot stan e ite sugen på glass !  för övrigt så strejkar jag nu , inga mera dumheter !!! :) känner mig på topp humör ! och fint väder !    

mina äskings fickor ! Ebbis och Matilda :)

Glad påsk

jag e så hemskt trött! har inte fått sova ut sen i tordags, hegen har varit bra :)
idag ringde markus , var skönt att få prata lite ! har ju även gått påskparad med min goding till dotter
hon var en liten påsk kärring men tog av sig hucket innan vi kom ut på gatan ! fick även föje av matida och lova

gosig tjejen !
gud viket skönt väder det var idag ! jätte härigt ..

hos jonte bus

är hemma hos jonas nu på lite eftersnack ! han har städat och stått i ..
fan va gott att skriva på en dator som funkar !!
ska vell hem och duscha lite innann jag ska vidare till mina kusiner, kommer bli gott att
vara där ikväll få mkt godis och dricka och bra film !





see you later !

utgång ikväll

ska gör mig iordning snart och dra ner mot stan, mitt paket från hm hade kommit , sen beger jag mig mot stefan och inda och -ämnar stumpan, som ska sova där inatt, sen hemmåt mot grymmast , och ta några k-unckar  ! fan va jag hatar att b-ogga nu när inte a--a tangenter funkar ! e så jobbigt att skriva, någon som ar ett tangentbord över ??? snart påskparaden ia--afa-- det ser jag framemot ! 
                                  _ite party bider från o_ika Ti__stä_ningar  :)

Nostalgi Tripp

Titta på mina förossningsbi-der och gud va tiden går fort !
he-t sjukt , hon var ju nyss en bebis men snart e det dags för ettårs ka-as ! 

 







en dag med smärta men abso-ut värt det !

och snart e gumman 10 månader , närmar sig 1 år med stormsteg !


tråk dag

vad tusan ska man hitta på idag då?? bara sitta hemma
har fått besked om ebbas dagisp-ats, så måste prata med f-ipper om hur vi ska göra !

kan ni gissa vi-ken tangent som inte funkar ?? Hmmm...
jobbigt värre, måste fixa iordning detta nu !


jäva dator

ja som sagt min dator är indränt i cider, så bara vissa knappar funkar
så jag kan nog skriva ite konstigt ! var hos pappa i går och pappa har köpt en gunga
så hon gungade och tyckte det var jätte roigt !

så söt i den nya vårjackan !

nu är at färdigt inför påsk, påskbrev och paraden !

vänter nu på jc ska komma och hjäpa mig med datorn !
och nästa vecka ska jag börja jobba ite :) ska bi skönt !
party på torsdag , får se hur det bir !

 tjo hej


måndag igen

helgen har varit bra , förutom att min dator är indränkt i cider Hmmm
är hos jonas nu, och lånar datorn lite , ska sedan upp till jobbet och prata med chefen
om att börja jobba lite smått , två dagar i veckan iallafall !

denna veckan blir det utgång på torsdag, sen barnvakt på fredag åt mina kusiner
och påskparad på lördag ! då får ni komma och titta !

så sorry marie och lina , nu blir det inte mkt uppdatering för er att läsa på jobbet  :)


en härlig dag

promenaden var jätte härlig :) mums va skönt och som sagt mkt snack
och konstigt att inte ha en barnvagn med sig !
och nu har man fått åka med marie i hennes nya bil ! vilken pärla vi tog en tripp till mekonomen
liksom vi som kan så mkt om bilar lixom ! hon skulle ha en sladd till stereon
sen var jag på dop till emil , god tårta och snack med mattias och karin !

och böna och jag tog oss en tripp till mcdonalds och tog en burgare !
nu e vi hemma hos mig och dricker lite , ochmera snack !

lite bilder har jag att bjuda på med !



fina utsikten från balkongen

 



marie som tankar sin pärla :)



solar på balkongen



party  på balkongen



avslutar med denna fna med mattias :)

ha en trevlig kväll , det ska jag ha :)
ses på Hc

Härliga Väder

vaknade efter en väldigt skön nattsömn , fast såklart vaknade jag när det
var dags för ebbas morgon välling, men jag la mig på min sköna kudde igen
och somnade om ! sen ringde pappa och väckte mig vid 10 tiden vi ska nämligen på dop
idag igen :) vid halv tre , lilla emil står på tur !

fick även ett sms från mamma att hon köpt en röd vårjacka till Ebbisen
tack mamma :) den blir säkert jätte fin på henne !

snart ska jag och marie ta oss en promenad , får se hur långt jag orkar gå
jag hade rätt tränningsvärken har satt sina spår  i magen är det värst !
ikväll blir det nog utgång, jonas och gänget komme ju hem runt 9 tiden
ikväll, efter att ha varit i borås !  får se hur kvällen kommer att sluta ! skariver mera sen
måste göra mig redo !

AjAjAj

Ujj va tråkiga fredagskvällar är ! har inte gjort något större
sitter i soffan nu med rufsigt nyduschat hår och inte orkat plattat det
har ätit godis så jag mår illa och en sprängade huvudvärk !
inte något att se på tvn , förutom troja som började för tjugo min sen :)



imorgon vet jag faktiskt inte vad det blir ! har inte ens hunni tänka på det än !
vill radera dom tre senaste månaderna , då kanske man inte skule må som man gör
och vill så gärna här ifrån , ska kolla runt lite på några jobb !
sanar mina vänner och familjen !
saknar när man var liten och vi alla bodde på kasenberg
många bra minnen men även dåliga !

ne nu blir det film !


spagetti ben

va jag känner mig duktig idag :)
var på gymmet och pumpade som aldrig förr
man ska nog gå dit själv så man får något gjort
kommer nog inte kunna gå imorgon, körde mest benen idag !
hämtade även hem min cyckel som har stått utanför min gamla lägenhet
i ett år , och dom hade så snällt använt cyckelkorgen som soptunna Tack !

köpte med godis till mina påskbrev, känner lite panik för har ju inte målat klart alla
så det kommer jag pyssla med hela helgen !
får passa på när ebba inte är här och rycker i allt :)



så den som har varit snäll kommer få ett påskbrev av Ebbisen
som för övrigt ska vara en påskgumma på påskparaden :)

nu ska jag ta mig en tupplur , är verkligen jätte trött !


förkylning på gång

idag vaknade stumpan upp med rinnande näsa och lite hosta
men ingen feber , så det år nog en förkylning på gång där !

trist väder idag, men solen tittar kanske förbi sen !
ska lämna ebba till flipper vid elva tiden
sen tror jag att jag ska dra till gymmet , får se om jag orkar det !
känner faktiskt inte för något idag !

nu är "depp perioden" tillbaka
och inte nog med det så har jag världens diskberg som väntar på mig !



lilla skiten som snodde min sminkväska :)

herregud vilket väder vi fått

har verkligen varit på långpromenad!
jag och ebba tog en sväng till åmålsgården och hälsade på farmor rigmor
sen fick vi ta en tur till adolfsberg och hälsade på där med !
och vi handlade lite på cervus , och sen ville jag se hur stefan och lindas
nya kök ! och det var väldigt fint :) :)
 och matilda hade sin lekkompis hanna där
och dom lekte jätte mkt med ebbis , dom var glada över att ha henne där !



Söta Hanna Ebba och Matilda

och hanna hälsade till dig mika :)

nu är böna här och vi tjatar lite !

tacomys

igår lurade vi allt böna ! hon trodde hon skulle hit på fika med mig och lina
men vi hade gjort iordning lite tacos och monica , emma och lilla elsa var här med !
så vi hade en trevlig onsdags kväll med prat och mys ! :)

har även beställt en bikini och ett par solbrillor som skulle komma vecka 16
skönt det ! men måste verkligen köpa nya kläder ! har inget att ha på mig längre ..
men det får ja ta någon dag !

idag måste jag ner till stan, såg igår att mina kanyler var slut ! inte bra
så apoteket nästa ...
får vell bli en promenad och rensa tankarna samtidigt :(
marie kommer ikväll oxå, så jag får prata av mig lite !
skönt det !

nu måste jag vila lite, mår inte riktigt bra !



denna tös måste vi fira till helgen !

solsken

onsdag morgon då! idag kommer marie och lina på födelsedagsfika :)
längesedan man träffade dom nu !

dagarna går så himla fort nu, känns som man inte hinner med något faktiskt !
och solen lyser så fint in genom köket på morgonen !

på fredag ska jag gå till jobbet och sola lite, även prata med chefen om att börjaa jobba lite smått igen !
saknar mitt adolfsberg :)
ska bli gott att jobba lite !

ne nu ska jag kolla tunt lite på vagnar till ebbisen !


RSS 2.0